dijous, 23 d’octubre del 2014

Campanya Substitucions al 100%

Portem cinc anys de retallades a les escoles públiques a Catalunya. Aquestes retallades afecten directament la qualitat educativa i es manifesten de diferents formes, no cobriment de les substitucions, jornades trossejades, no cobrament paga extra,  reducció sou, descomptes per baixes laborals, no reposició de les jubilacions,... 
Des de l’assemblea de docents i altres treballadors públics us presentem una campanya per denunciar la situació del col·lectiu més feble i que està patint amb més força les retallades, el col·lectiu de substituts i substitutes. D’una banda jornades trossejades al 86% i les equivalents d’aquesta i de l’altra la no obertura de les substitucions els 10 primers dies. 
La campanya substitucions al 100% des del primer dia planteja  denunciar aquesta situació als centres públics alhora que conèixer l’afectació directe en hores perdudes. Per això us enviem la següent proposta:
- Cartell d´ hores perdudes per penjar al centre a conseqüència de la no cobertura substitucions i jornades al 86% o equivalents.
- Graella explicativa de les hores perdudes  per retornar via mail a l’assemblea de docents
El proper dia 13 Novembre a les 18 hs ens trobarem a la plaça Sant Jaume per visibilitzar aquesta situació alhora que entrarem pel registre de la Generalitat el còmput total d’hores perdudes. Us adjuntem el cartell per fer difusió de la concentració.
Per últim demanar-vos que abans del 06 Novembre ens feu arribar les hores perdudes ja que en el marc de la propera assemblea de docents  comptabilitzarem el total.

 Fes cick a les imatges per descarregar els documents
https://drive.google.com/file/d/0B1cI-K8otAu4VzhJTS1FVG9Ga1d4eExWVngwTnpEWld5VVN3/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B1cI-K8otAu4QlFSc0hObHJIVUVzV21wTDdXaGkwVHY3dDBr/view?usp=sharing






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada